Roze Blok - BadmintonIntroductie badminton  
Welkom bij Roze Blok badminton, de enige gay badminton vereniging in de regio Delft, Den Haag, Leiden, Zoetermeer en Westland! We spelen elke zondagavond van 19.00 tot 21.00 uur in Sporthal Tanthof.

Een reguliere trainingsavond bestaat uit een warming-up, training en het spelen van partijtjes. Er wordt zowel dubbel als enkel gespeeld. We hebben zowel ervaren spelers als beginners in huis. Het aantal spelers groeit nog maandelijks. Elk jaar organiseren we een Internationaal Badminton Toernooi dat bezocht wordt door deelnemers uit verschillende Europese landen.

Ben je nieuwsgierig geworden, kom dan gewoon een keertje kijken of neem contact op met Harold Smits (06-27518453) of badminton@rozeblok.nl).  
Waar, wanneer en hoe laat  
Trainingsdag: zondag
Trainingstijd: 19.30 – 21.00 uur
Trainingslokatie: Sporthal Tanthof Zuid.
Henk van Riessenlaan 3 te Delft
locatie sporthal Tanthof Zuid.

Het trainingsseizoen loopt van 1 september tot 1 juli  
Badmintonactiviteiten  
De badmintonafdeling is een actieve club met leden uit Den Haag, Leiden, Delft, Zoetermeer, en Rotterdam die naast de wekelijkse sportavond ook andere activiteiten onderneemt. Regelmatig wordt er gezamenlijk deelgenomen aan toernooien in binnen- en buitenland. Ook doen we mee aan de homocompetitie met de badmintonclubs van Amsterdam, Rotterdam, Den Bosch, Eindhoven en Antwerpen. Deelname aan homocompetitie is geheel vrijwillig. En elke eerste vrijdag van de maand houden we samen met de andere takken van sport een borrel op de DWH. Kortom Roze Blok doet meer dan alleen sporten!  
Toernooi Kalender  
De toernooikalender vind je op: Facebook